De koningin poept ook gewoon!

En Dwayne “The Rock” Johnson eet gewoon pizza.

Dwayne The Pizza Man

Hoe veel is TE veel?

Of nou ja gewoon… Zoals iemand laatst opmerkte over het maken van een videoclip: “En overdrijf. Vooral overdrijven!” Dat zal Dwayne hier ten harte genomen hebben. Die videoclip meneer zei trouwens ook dat je vroeg naar bed moest en goed moest eten. Ik bedoel maar, hoor je het eens van een ander!

Artiest, athleet, product, promotie…Je bent ook nog gewoon mens weet je? En de koningin poept dus. Dat wordt een beetje de strekking van dit verhaal.

Als ik zo eens om me heen kijk heb ik wel eens het gevoel dat we onszelf af en toe een beetje verliezen in door ons of door andere opgelegde labels. Soms ga je zo op in een aan jou opgehangen label, dat je niet meer stilstaat bij de vraag of dat label nog wel op jou van toepassing is. In veel gevallen is zo’n label prima hanteerbaar omdat je in het bijzijn van je naasten, je pyamabroek en grote konijnenpantoffels nog wel weet wie je bent. Echter, soms ga je zo op in dat etiketje dat je er naar gaat leven en dat label wordt. Of je nu wilt of niet.

Ik zal mezelf als voorbeeld nemen, want ik kan me voorstellen dat je de draad nog niet echt gevonden hebt.

Marlieke Theloosen About Marlieke Theloosen

Ik ben iemand van extremen.
Ik ben een beetje gestoord, maar wel van de categorie Prettig.
Ik heb idealen en ambities en ik heb een hekel aan regels.
Ik wil je helpen, maar ik vertik het om je handje vast te houden.
Ik ben een beetje Betty Page en een beetje moeder Theresa.
Ik hou van Rock 'n Roll en van worteltjes.
Ik hou van Cocktails en Kettlebells.
...
I'm a healthfreak. I'm a music lover...and I perfectly know how to blend them.
I prefer my cocktail with just a sniff of carbs, some fatty's and a bunch of protein, shake it with some sweat and heavy metal and serve on the rocks!!
...
Personal Trainer met een BA in Music Management...dat ben ik.

Speak Your Mind

*